Alla inlägg den 9 maj 2014

Av Sandraa Persson - 9 maj 2014 21:48

Haft en helt underbar dag med min älskade man.
Han kom på att de va på tiden att vi unnade oss lite vardagslyx! Så vi promenerade ner till majgården och åt frukost. Så lyxig räkmacka med te och sen en lite kaka efter de.

Efter frukosten gick vi vidare till Kungsmässan och gick runt där lite innan vi gick hem hämtade lite grejer vilade lite innan vi gick ner till banken.

När vi Väl kom ner till banken fick vi äntligen tummen ur och skaffa sparkonton till tjejerna tog ju bara 4 år för oss att komma ner dit samtidigt haha men nu så :)

Sen vidare mer till tre butiken och lämna in Fredriks mobil på lagning bara..... eller nä..
Vi kom där ifrån med en ny sony surfplatta till älsklingen så han slipper släpa farten fram och tillbaka till Norge hela tiden.



Handla, t hämtat barnen, lagat bakpotatis med kyckling curry röra och druckit kaffe med svärmor och svärfar.
Vilket resulterade i att vi fick beställt nya skor till barnen från nätet.

Så här på kvällstidningarna har jag förberett för tårtan i morgon och barnen har myst i soffan med Fredrik.

Nu när barnen sover kollar vi på nån dokumentär om små penisar ;)

Början till Ahlgrens bilar fluff

Av Sandraa Persson - 9 maj 2014 09:15

Förkylningen känns lite bättre idag nu e de jobbigaste halsen som e som ett rivgärn. Men lite hostmedicin på de så skall vi nog överleva denna dagen. Det bästea hade varit om jag kunde få en akuttid på hälsa ocg helhet med men de ser mörkt ut :(
Har/haft så fruktansvärd smärta i bröstryggen i natt har legat som en planka på rygg och öed en citodon i kroppen för att lyckas få nån sömn. Känns lite lite bättre idag öen de gör ont.

Men idag e de fredag snart frukost med älsklingen som sover än. Barnen e på dagis och solen lyser så nu e se bara att se va denna dagen har att erbjuda :)

Ha en bra dag där ute i solen :)

Ett soligt kungsbacka så här en fredag morgon!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards