Alla inlägg den 16 maj 2014

Av Sandraa Persson - 16 maj 2014 20:37

Haft en lång dag idag men med mycket gjort.
Jobbat idag stått i mapp hörnan och klippt bumpor. Det blev 80 st efter många om och men och bråkande med maskiner en stund med.
Hann med en sväng till optikern för koll av dom nya linserna och dom fick godkänt så nu e de bara att börja beställa. :)

Sen blev en sväng till Linda och få lite massage och knäckt till några koter så nu känns min rygg mycket bättre hon e min räddare.

Sen blev de till skolan och prata med Lukas fröken då Lukas och en klasskamrat till honom som han absolut inte skall umgås med för de slutar alltid i katastrof och denna gång va inget undantag. Så himla tråkig att de skall bli så. Och att jag skall behöva ta den fajten när han väl e hemma hos mig :(
Vill inte bråka med honom bara njuta av att ha han hemma. :/
Detta med barn uppfostran e svårt men svårare när han bara e här varannan helg och när jag och hans pappa oftast drar åt olika håll :(
Varför kan inte något vara enkelt?

Från en tråkighet till nått roligare!
Saga tog sitt första märke idag. Hon tog gröna baddaren. Vilket innebär att hon kan ha huvudet under vattnet. Känns som hon gör framsteg iaf.

Väl hemma blev de mat och ett besök av farmor och farfar som kom med matlåder. till Fredrik.
Och nu myser jag och barnen i soffan. Och Lukas har blandat en fredags drink till sin slitna mamma.

Imorgon blir de stor handla på morgonen och så skall jag få fina fransar på kvällen. På dagen blir de antingen vargön och snoka bebis eller simhallen med alla mina barn.

Ha en bra kväll och kul att ni läser min blogg <3



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards