Alla inlägg den 11 maj 2014

Av Sandraa Persson - 11 maj 2014 21:56

Tårtorna som jag bakade till Nova 6års kalas. Den ena fylld med Ahlgrens bilar fluff och den andra med banan, kiwi och vaniljgrädde. Jätte goda blev dom så de va kul. För utan tårtorna så grillades de korv och va jätte mysigt. Vi va ute på gården först och sen avslutades kalaset inne hos Helena.

Efter ett trevligt kalas satte vi barnen på cyklarna och cyklade till favoriten och handlade till grillning och sen till gottegrisen för lite godis till alla monster. Mötte upp Freddan och hans barn där innan vi gick vidare upp till dom.

Så roligt bär vi va på gottegrisen blev vi fotade för deras fb sida så där finns vi nu allihop ;)

Så himla trevlig grillning med Freddan och Lina. Killarna och barnen va ute och grillade och jag å lina satt inne drack vin och små tjoade lite. Hur trevligt som helst.
Fick två jättefina halsband och ett armband av henne. Blev jätteglad men det känns samtidigt lite små pinsamt att få grejer bara så där.
Lägger upp bilder när nere.

Söndag!
Mys i sängen. Nybakat bröd till frukost mer mys i soffan, men tripp till media mörkt och sen vidare till Kungsmässan.
På Kungsmässan blev de lunch och lite fönstershopping :) barnen fick en vägg klocka så vi kan öva klockan på. En rosa med barbie.

Sen vart de hem sega i soffan glo på games om thrones och skrev en intresseanmälan på en 4,5:a här i området får vi se om de blir nått svar.

Pappa och Carin va här en på en kaffe förut oxå. Barnen fick varsin bamse sim påse med simglasögon en simbok och wc sån som man sätter märken på. Så snällt av dom.

Imorgon blir de dagis och sen skall saga till simskolan för första gången skall bli kul område se hur de går :) så stolt över min stora tjej.

Resten av veckan erbjuder simskola varige dag fram till fredag denna veckan och nästa. På onsdag blir de att hälsa på skolan och fröken. Skall till ostiopaten på torsdag. Och lite annat vardagligt där emellan.

Kram kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards